web 2.0

"Viuràs mentre algú vegi i senti i això pugui viure i et doni vida".
William Shakespeare a
Sonets d'amor.

Pensem en les autopies de Tomás Moro. Imagine. El maestro es innovador.
La vida és real quan les il•lusions familiars i les amicals s'obren cada dia com un ventall que mai es tanca.

Blog Archive

Tuesday, May 31, 2011

El verdadero político gana igual que por su trabajo laboral

El político gana igual que por su trabajo laboral.

Com he dit tota la vida, en un país no existeix la democràcia fins que els seus polítics guanyin per la professió que poden desenvolupar o treballar al llarg de  la vida; i, quan es jubilen ha de ser així, igualment. Aquesta és la autèntica consulta. Endavant!

Estar a la política és un càrrec altruista: el més vocacional; puix que es pot ajudar els altres i les 24 hores del dia.  El polític ha de ser un formador de proïsme segons Antoni Perulles i Rull.


Solament és que efectivament, no s'han superat les proves,sí, i sí;. però totes aquelles lletres assenyalades als bastants quadres de la fitxa no són certes; ja saps què i on vull dir? No es tractava d’omplir una fitxa; és la metodologia de la tutoria, i podem tenir un diàleg corprenedor i motivador i quan vulguis.

I t'ho raonaré fil per randa:

Per exemple, s'han fet al dia tots els exercicis, i per segon any, i setmana rere setmana, i si que contemplaven situacions de la vida quotidiana.

Ara no puc seguir però ho faré un per un més avant o te’ls comentaré de mode fefaent.

Per al altra part t’enceto els diàlegs que feien els aprovats abans d’entrar o sortir de les classes però com a docent no vull escriure unes frases amb les paraules tan negatives; ara bé, te les puc esmentar totes i una per una. Vaig estar a punt de gravar dues sortides de classe; a la cartera porto un menut aparell.

Un altre aspecte eren les situacions de les arrogàncies de les persones que han vist món o tenen més fluïdes situacions de viatges però en aquells moments grupals; pel fet que quan encertava el mot precís no s’escoltava. Recordo el mot win que vaig esmentar l’altre dia, la companya i el company fins i tot van dubtar; i et puc esmentar tots els mots, un rere l’altre a cada sessió de treball.

Ja et vaig escriure sobre la tècnica del rol playing puix que en aquest punt hi ha tanta feina a fer! Un detall, si solament he quedat fora del grup calia ja aplicar-la en un altre context. Mira, la majoria han dit que ni han preparat res de res; i, a més que, les preguntes de les proves i els exercicis a l'aula eren una m. I que res tenen a veure amb allò que realitzem a les aules.

Les meues setmanes de més de 40 hores de treball tot indicant detalls de psicopedagogies i didàctiques innovadores a docents que la majoria dels quals són prou autistes, em porten a l’esgotament; per la qual cosa segurament que ni arribaré ni al dos. Sóc d’aquells professors que necessito ara un temps de solidificacions i l’adient prova als inicis de setembre i això ja és tant vell com jo; és fora ...

Puc seguir però millor de mode presencial, quan adquireixi un xic de saluts puix sóc ofegat com t’he dit; i hem trobo completament esgotat.

Alabo l’ètnia gitana puix que encara no els hem encomanat la malaltia de l’estrès, de la tipologia emocional quan les relacions són de superioritat de tipus del desdir.

Bé; no puc més; ara em queda esperar un 2, i ben just.

És l'humanisme crític d'una universitat que formava i que ha mort com ho va fer, i al seu dia, l'escola, ofegada pel mateix sistema integrat per cadascuns de nosaltres sense creativitat ni poder-hi desenvolupar unes mínimes innovacions possibles.

Però sempre, segons Goethe:

Tu compleix, tu ajuda i l’alegria serà sempre dintre teu!

L'evocació per la vista: Hi ha errors a la memòria visual: Així quan veiem una cosa nova ja ens cau més bé o més malament. I explicaré un exemple sobre identitat confosa. Continuaré...

Robots australianos han aprendido a hablar entre ellos Pero si hay tantas personas que no saben o pueden dialogar entre ellas.

Els valors de la societat actual Arcadi Oliveres i la protesta dels indignats Llovet: "La alta cultura está desacreditada a favor de los futbolistas y Belén Esteban"

No comments: